MINARETS HIGH SCHOOL
DAILY BELL SCHEDULE FOR 2009-2010

  • 8:50 - 9:10 Daily Professional Period 20 Minutes
  • 9:10 – 9:15 Passing Period 5 Minutes
  • 9:15-10:45 Period 1 or 2 90 Minutes
  • 10:45 – 10:50 Passing Period 5 Minutes
  • 10:50 - 12:20 Period 3 or 4 90 Minutes
  • 12:20 – 12:50 Lunch 30 Minutes
  • 12:50 – 12:55 Passing Period 5 Minutes
  • 12:55 – 2:25 Period 5 or 6 90 Minutes
  • 2:25 – 2:30 Passing Period 5 Minutes
  • 2:30 – 4:00 Period 7 or 8 90 Minutes